Office Manager

Ben je op zoek naar een baan als Office Manager in een energieke en sprankelende organisatie? Wil je graag onderdeel zijn van een organisatie die aan de vooravond staat van een fantastische groeiperiode en samenwerken in een klein multifunctioneel team? Kijk jij ernaar uit om gedurende deze groei, jouw kwaliteiten in te kunnen zetten voor ons dynamische en innovatieve organisatie? Dan komen wij graag met je in contact!

S4 Energy zoekt een:
Office Manager| 32 - 40 uur per week |Locatie: Rotterdam

Jouw uitdaging als Office Manager
Als Office Manager ben jij degene die de toon zet voor onze kantoorcultuur en ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van onze dagelijkse activiteiten, maar ook voor het creƫren van een inspirerende sfeer waarin collega's floreren en successen worden behaald.

Wat ga je doen?
Als Office Manager bij S4 Energy ben je voornamelijk bezig met de volgende werkzaamheden:
 • Algemene administratie: Je houdt je bezig met de dagelijkse administratieve taken, zoals het beantwoorden van telefoontjes, e-mails en het bijhouden van de agenda.
 • Facilitair beheer: Zorgen voor een goed onderhouden en goed uitgeruste kantooromgeving. Dit omvat het coƶrdineren van reparaties, het bestellen van kantoorbenodigdheden en ervoor zorgen dat alle faciliteiten goed functioneren.
 • Agendabeheer en vergaderingen: Plannen en organiseren van vergaderingen, het opstellen van agenda's, notuleren en ervoor zorgen dat alle relevante partijen op de hoogte zijn van belangrijke bijeenkomsten.
 • Communicatie: Het doorgeven van belangrijke informatie en het bevorderen van open communicatie binnen de organisatie.
 • Projectondersteuning: Assisteren bij lopende projecten, het bijhouden van deadlines en het verzamelen van relevante gegevens en rapporten.

Waar kom je te werken?
S4 Energy is gevestigd in Rotterdam, Schiedam en Almelo. De Office Manager komt te werken op de vestiging in Rotterdam. Je rapporteert direct aan directie van de organisatie.

Wat vragen we van de Operationeel Manager?
Kortom, als jij een enthousiaste en gedreven Office Manager bent die niet bang is om het voortouw te nemen, dan ben jij degene die we zoeken. Sluit je aan bij ons team en help ons om samen nieuwe hoogten te bereiken. Solliciteer nu en laat jouw sprankelende persoonlijkheid stralen in ons bruisende bedrijf!

Heb jij onder andere:
 • een afgeronde MBO-opleiding in de richting van office management.
 • Aantoonbare ervaring als office manager of vergelijkbare functie.
 • Ervaring in het werken met softwarepakketten als MS Office.
 • Sterke communicatieve vaardigheden, een proactieve houding en een hoge mate van zelfstandigheid.
 • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden we jou?
Wij bieden jou,
 • Een uitdagende functie binnen een vooruitstrevend bedrijf.
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring en kwalificaties.
 • Aantrekkelijke pensioenregeling.
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • Lunch op de dagen dat je op kantoor aanwezig bent.

Wie zijn wij?
S4 Energy bouwt, bezit en exploiteert net gekoppelde hybride opslagsystemen op utiliteitsschaal door batterijen te combineren met de eigen KINEXT-vliegwieltechnologie. Het Nederlandse bedrijf heeft een operationele portefeuille van 25MW in Nederland en een (internationale) projectpijplijn in verschillende stadia van ontwikkeling en bouw. Sinds januari 2023 ondersteund door een grote private equity firma, wil S4 Energy de komende drie jaar meer dan 300 MW aan lange termijn opslagcapaciteit bouwen in heel West-Europa. Nog veel meer informatie is te vinden op onze website: https://www.s4-energy.com/heb je een specifieke vraag, bel of mail ons dan gerust.

Interesse?
Wat leuk dat je interesse hebt in de functie van Office Manager bij S4 Energy! Wij ontvangen graag je sollicitatie, deze kan je sturen naar HR@S4-Energy.com. Wij nemen eind augustus contact met je op! Wil je (eerst) meer weten over deze vacature en/of S4 Energy neem dan contact op met Rachel Kiers HR Adviseur, op telefoonnummer: 06 43637516.

Ongevraagde acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

We'd like to add value to your energy

Generate
Optimize (sustainable) energy generation processes
Transport
Improve grid frequency control and reactive power
Distribute
Increase efficiency with decentralized load balancing
Consume
Benefit from peak shaving and advanced UPS applications